Naročanje - Simona Repar Bornšek dr.med.spec.

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

Spoštovani! Spletna stran "e-Naročanja" je namenjena naročanju na načrtovan pregled. V primeru akutne ogroženosti se oglasite v ambulanti ali pri dežurnem zdravniku, v primeru dvoma pa se pred pregledom posvetujte z medicinsko sestro ali zdravnikom preko telefonske številke ambulante oz. elektronske pošte.

Nadomeščanje za mesec JANUAR:
16. 1. dr. Tevžič
17. 1. dr. Tevžič
20. 1. DR. REPAR
21. 1. dr. Tevžič
22. 1. DR. REPAR
23. 1. dr. Tevžič
24. 1. dr. Tevžič (+ sprejemni)
27. 1. DR. REPAR
28. 1. dr. Tevžič
29. 1. DR. REPAR (+ sprejemni)
30. 1. dr. Tevžič
31. 1. dr. Tevžič

NAROČANJE ZDRAVSTVENIH FORMULARJEV:
1. Recepti za stalna zdravila
Recepte za stalna zdravila je potrebno naročiti vsaj teden dni pred iztekom (osebno, po telefonu, elektronski pošti). Pripravljeni bodo najkasneje v treh delovnih dneh v elektronski obliki. Pred iztekom t. i. letnih receptov je potreben pregled pri referenčni sestri, za kar se predhodno naročite. Za vse spremembe zdravljenja, ki jih je svetoval drug specialist, je potrebno izvide posredovati osebnemu zdravniku.

2. Medicinsko-tehnični pripomočki
Za predpis medicinsko-tehničnih pripomočkov potrebujemo zdravstveno kartico. Predpišemo jih lahko največ 10 dni pred iztekom trajnostne dobe.

3. Napotnice
Vljudno prosimo, da napotnice za kontrolne preglede naročite vsaj teden dni pred datumom kontrolnega pregleda in osebnemu zdravniku posredujete izvide pregleda pri specialistu, iz katerega bo to razvidno.
Napotnice za prve preglede pri specialistu izda vaš osebni zdravnik po pregledu in lastni presoji.

4. Bolniški stalež
Če ste zboleli in potrebujete bolniški stalež, se oglasite na pregled najkasneje v treh delovnih dneh (za več dni nazaj po pravilih ZZZS ni dovoljeno odpirati bolniškega staleža brez odobritve imenovanega zdravnika ZZZS).
Če pričakujete, da bo bolniški stalež daljši od 30 dni, se do 23. dneva staleža naročite na pregled pri osebnem zdravniku z izvidi specialista, ki to podaljšanje pojasnjujejo. Pri vsakem nadaljnjem podaljšanju bolniškega staleža se z izvidi specialista pri osebnem zdravniku naročite 7 dni pred iztekom roka.

5. Pregled na medicini dela, prometa in športa
V primeru pregleda na medicini dela, prometa in športa, Vas prosimo, da prošnjo za posredovanje kartoteke naslovite na elektronski naslov ambulante oz. se oglasite v ambulanti zaradi podpisa izjave.

6. Cepljenje
V naši ambulanti se lahko cepite proti pnevmokokni pljučnici, klopnemu meningoencefalitisu in proti HPV. Pred cepljenjem je potrebno naročiti cepivo, zato nas prej o tem obvestite.

zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene