Naročanje - Ana Perdih dr.med.spec.

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

POSEBNA OBVESTILA!

SPREJEM:
- DOPOLDNE NAJKASNEJE DO 12. URE,
- POPOLDNE NAJKASNEJE DO 18. URE.
Spoštovani,

obveščamo vas,da je zdravstveni dom Rudnik do nadaljnega zaprt.Vljudno vas naprošamo da pokličete v našem delovnem času na telefonu 2004-537 in 2004-538


Za recepte in napotnice nam pošljite email. Ko bomo zadevo uredili, vam sporočimo.

ČE NAS PO VEČKRATNEM KLICANJU NE DOBITE, POKLIČITE 01 /2004 508

V teh časih vas prosimo za potrpljenje in strpnost.


Obvestilo za uporabnike storitev v trenutni epidemiološki situaciji

Naše uporabnike obveščamo, da od dne 16.3.2020 do nadaljnjega spreminjamo način dela v ZD Ljubljana, enoti Vič-Rudnik.

Pregled v ambulanti je možen izključno na podlagi predhodnega telefonskega/elektronskega dogovora. V vseh dejavnostih se izvajajo le nujne zdravstvene storitve.

V primeru težav z dihali (kašelj, težko dihanje, vročina, ipd.) Vas bomo naročili v ambulanto za kužne paciente v enoti Rudnik (Rakovniška ulica 4).

Vse administrativne storitve (izdaja receptov za kronične terapije, naročilnice za medicinsko tehnične pripomočke, urejanje bolniškega staleža, ipd.), se izvaja na daljavo (preko telefona oz najbolj priporočljivo preko e-pošte).

Ob kontaktu preko e-pošte prosim navedite ime in priimek, rojstne podatke ter tel. številko na katero ste dosegljivi.

Opozarjamo, da od 13.3.2020 dalje, izdajamo kronično terapijo samo za mesec dni.

S ciljem preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom med prebivalstvom, je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta. Vse paciente pozivamo, da medicinski sestri ob vstopu v zdravstveni dom navedejo TOČNE IN RESNIČNE podatke o zdravstvenem stanju, morebitnem gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami. Z navedbo neresničnih podatkov namreč ogrožajo svoje zdravje in zdravje vseh drugih.

Zahvaljujemo se za razumevanje.Z namenom ozaveščanja o pravilnem preventivnem ukrepanju je v ZD Ljubljana vzpostavljena telefonska številka 031 619 255, ki je dosegljiva 24 ur na dan.

Vladni urad za komuniciranje je v sodelovanju z ministrstvoma za zdravje in javno upravo, Nacionalnim inštitutom za javno zdravje in infekcijsko kliniko UKC Ljubljana vzpostavil klicni center za posredovanje zanesljivih informacij o novem koronavirusu. Prebivalci lahko informacije dobijo na brezplačni telefonski številki 080 1404 med 8. in 20. uro.

Spletna stran "e-Naročanja" je namenjena naročanju na načrtovan pregled. V polje opombe prosimo vpišite razlog obiska. V nujnem primeru se oglasite v ambulanti ali pri dežurnem zdravniku, v primeru dvoma pa se pred pregledom posvetujte z medicinsko sestro.

Naročite se lahko do 24 ure za naslednji dan ali kasnejše dneve. Čas pregleda je 15 minut. Nezasedeni termini naj vas ne zavedejo, da bo čakalnica prazna. Naročeni imajo prednost.

Termina naročenega pregleda se zaradi narave dela ne da vedno točno upoštevati, zato vas lepo prosimo za razumevanje. Hvala!

NAROČANJE ZDRAVSTVENIH FORMULARJEV:
1. Recepti za stalna zdravila
Recepte za stalna zdravila je potrebno naročiti VSAJ TEDEN DNI pred iztekom (osebno, po telefonu, elektronski pošti). Pripravljeni bodo najkasneje v treh delovnih dneh v elektronski obliki. Pred iztekom t. i. letnih receptov je potreben pregled pri zdravniku ali v refernčni ambulanti, za kar se predhodno naročite. Na preventivni pregled v referenčni ambulanti pri diplomirani sestri Nini BITEŽNIK ,pa se lahko naročite na naslednji povezavi https://narocanja.zd-lj.si/95/ . Za vse spremembe zdravljenja, ki jih je svetoval drug specialist, je potrebno izvide posredovati osebnemu zdravniku.

2. Medicinsko-tehnični pripomočki
Za predpis medicinsko-tehničnih pripomočkov potrebujemo zdravstveno kartico. Predpišemo jih lahko največ 10 dni pred iztekom trajnostne dobe.

3. Napotnice
Vljudno prosimo, da napotnice za kontrolne preglede naročite vsaj teden dni pred datumom kontrolnega pregleda in osebnemu zdravniku posredujete izvide pregleda pri specialistu, iz katerega bo to razvidno.
Napotnice za prve preglede pri specialistu izda vaš osebni zdravnik po pregledu in lastni presoji.

4. Bolniški stalež
Če ste zboleli in potrebujete bolniški stalež, o tem obvestite vašega osebnega zdravnika in se oglasite na pregled NAJKASNEJE V TREH DNEH (za več dni nazaj po pravilih ZZZS ni dovoljeno odpirati bolniškega staleža brez odobritve imenovanega zdravnika ZZZS).zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene