Naročanje - Ana Perdih dr.med.spec.

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

POSEBNA OBVESTILA!

SPREJEM:
- DOPOLDNE NAJKASNEJE DO 12. URE,
- POPOLDNE NAJKASNEJE DO 18. URE.


V petek 24.1., dela ambulanta v popoldanskem času.


KER IMAMO ZARADI POMANJKANJA ZDRAVNIKOV POVEČAN OBSEG DELA,SE TOČNE URE PREGLEDA ŽAL NE BOMO USPELI DRŽATI.TUDI ČAKALNA DOBA ZA TERMIN SE ZARADI TEGA PODALJŠA.
HVALA ZA RAZUMEVANJE!Spletna stran "e-Naročanja" je namenjena naročanju na načrtovan pregled. V polje opombe prosimo vpišite razlog obiska. V nujnem primeru se oglasite v ambulanti ali pri dežurnem zdravniku, v primeru dvoma pa se pred pregledom posvetujte z medicinsko sestro.

Naročite se lahko do 24 ure za naslednji dan ali kasnejše dneve. Čas pregleda je 15 minut. Nezasedeni termini naj vas ne zavedejo, da bo čakalnica prazna. Naročeni imajo prednost.

Termina naročenega pregleda se zaradi narave dela ne da vedno točno upoštevati, zato vas lepo prosimo za razumevanje. Hvala!

NAROČANJE ZDRAVSTVENIH FORMULARJEV:
1. Recepti za stalna zdravila
Recepte za stalna zdravila je potrebno naročiti VSAJ TEDEN DNI pred iztekom (osebno, po telefonu, elektronski pošti). Pripravljeni bodo najkasneje v treh delovnih dneh v elektronski obliki. Pred iztekom t. i. letnih receptov je potreben pregled pri zdravniku ali v refernčni ambulanti, za kar se predhodno naročite. Na preventivni pregled v referenčni ambulanti pri diplomirani sestri Nini BITEŽNIK ,pa se lahko naročite na naslednji povezavi https://narocanja.zd-lj.si/95/ . Za vse spremembe zdravljenja, ki jih je svetoval drug specialist, je potrebno izvide posredovati osebnemu zdravniku.

2. Medicinsko-tehnični pripomočki
Za predpis medicinsko-tehničnih pripomočkov potrebujemo zdravstveno kartico. Predpišemo jih lahko največ 10 dni pred iztekom trajnostne dobe.

3. Napotnice
Vljudno prosimo, da napotnice za kontrolne preglede naročite vsaj teden dni pred datumom kontrolnega pregleda in osebnemu zdravniku posredujete izvide pregleda pri specialistu, iz katerega bo to razvidno.
Napotnice za prve preglede pri specialistu izda vaš osebni zdravnik po pregledu in lastni presoji.

4. Bolniški stalež
Če ste zboleli in potrebujete bolniški stalež, o tem obvestite vašega osebnega zdravnika in se oglasite na pregled NAJKASNEJE V TREH DNEH (za več dni nazaj po pravilih ZZZS ni dovoljeno odpirati bolniškega staleža brez odobritve imenovanega zdravnika ZZZS).zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene