Naročanje - Ana Perdih dr.med.spec.

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

POSEBNA OBVESTILA!

Spoštovani,

glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).
Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
Pred vstopom v zdravstveni dom si namestite kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave in si razkužite roke.
V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.
Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnic za medicinske pripomočke urejate po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti oz. po telefonu.

Vljudno vas prosimo, da nas kontaktirate po telefonu 01 / 4202 409. Lahko nam tudi pišete na elektronski naslov narocanje.ana.perdih@zd-lj.si in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Za recepte in napotnice nam pošljite email. Ko bomo zadevo uredili, vam sporočimo.


Ob kontaktu preko e-pošte prosim navedite ime in priimek, rojstne podatke ter tel. številko, na katero ste dosegljivi.

V teh časih vas prosimo za potrpljenje in strpnost.
Zahvaljujemo se za razumevanje.


Spletna stran "e-Naročanja" je namenjena naročanju na načrtovan pregled. V polje opombe prosimo vpišite razlog obiska. V nujnem primeru se oglasite v ambulanti ali pri dežurnem zdravniku, v primeru dvoma pa se pred pregledom posvetujte z medicinsko sestro.

Naročite se lahko do 24 ure za naslednji dan ali kasnejše dneve. Čas pregleda je 15 minut. Nezasedeni termini naj vas ne zavedejo, da bo čakalnica prazna. Naročeni imajo prednost.

Termina naročenega pregleda se zaradi narave dela ne da vedno točno upoštevati, zato vas lepo prosimo za razumevanje. Hvala!

NAROČANJE ZDRAVSTVENIH FORMULARJEV:
1. Recepti za stalna zdravila
Recepte za stalna zdravila je potrebno naročiti VSAJ TEDEN DNI pred iztekom (osebno, po telefonu, elektronski pošti). Pripravljeni bodo najkasneje v treh delovnih dneh v elektronski obliki. Pred iztekom t. i. letnih receptov je potreben pregled pri zdravniku ali v refernčni ambulanti, za kar se predhodno naročite. Na preventivni pregled v referenčni ambulanti pri diplomirani sestri Nini BITEŽNIK ,pa se lahko naročite na naslednji povezavi https://narocanja.zd-lj.si/95/ . Za vse spremembe zdravljenja, ki jih je svetoval drug specialist, je potrebno izvide posredovati osebnemu zdravniku.

2. Medicinsko-tehnični pripomočki
Za predpis medicinsko-tehničnih pripomočkov potrebujemo zdravstveno kartico. Predpišemo jih lahko največ 10 dni pred iztekom trajnostne dobe.

3. Napotnice
Vljudno prosimo, da napotnice za kontrolne preglede naročite vsaj teden dni pred datumom kontrolnega pregleda in osebnemu zdravniku posredujete izvide pregleda pri specialistu, iz katerega bo to razvidno.
Napotnice za prve preglede pri specialistu izda vaš osebni zdravnik po pregledu in lastni presoji.

4. Bolniški stalež
Če ste zboleli in potrebujete bolniški stalež, o tem obvestite vašega osebnega zdravnika in se oglasite na pregled NAJKASNEJE V TREH DNEH (za več dni nazaj po pravilih ZZZS ni dovoljeno odpirati bolniškega staleža brez odobritve imenovanega zdravnika ZZZS).zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene