Naročanje - Malis Irena, dr.med.spec

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH FUŽINE
Preglov trg 14
Ljubljana


OBVESTILO ZA UPORABNIKE ZDRAVSTVENIH STORITEV V TRENUTNI

EPIDEMIOLOŠKI SITUACIJI

S ciljem preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom med prebivalstvom, je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta.

Vse paciente pozivamo, da medicinski sestri ob vstopu v zdravstveni dom navedejo TOČNE in RESNIČNE PODATKE O zdravstvenem stanju, morebitnemu gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami.

Z navedbo neresničnih podatkov namreč ogrožajo svoje zdravje in zdravje vseh drugih.

Pregled v ambulanti je možen izključno na podlagi predhodnega telefonskega ali elektronskega dogovora. V vseh dejavnostih se izvajajo le nujne zdravstvene storitve. Vse administrativne storitve (izdaja receptov za kronične terapije, naročilnice za medicinsko tehnične pripomočke, urejanje bolniškega staleža ipd.) se izvaja na daljavo (telefon, e-pošta), zato za navedeno prosimo kontaktirajte vašega osebnega/nadomestnega zdravnika.

Zavedamo se, da so navedeni ukrepi in trenutna organizacija dela za paciente neprijetni, vendar so nujno potrebni v trenutnih epidemioloških razmerah.

Zahvaljujemo se za razumevanje.

V PRIMERU, DA IMATE VROČINO 38 STOPINJ ALI VEČ IN KAŠLJATE TER STE BILI V ZADNJIH 14 DNEH NA OBMOČJIH, KJER JE PRISOTEN KORONAVIRUS OZIROMA STE BILI V STIKU Z LJUDMI IZ TEH OBMOČIJ, PROSIMO, DA OSTANETE DOMA IN POKLIČETE NA TELEFONSKO ŠTEVILKO 01 5472 - 800, KJER BOSTE DOBILI NADALJNA NAVODILA.
Izberite en prosti termin in vanj vpišite vse svoje podatke.
Naročajo se lahko samo pacienti dr. Malis !
Naročila pacientov, katerih izbrana zdravnica ni dr. Malis Irena, žal ne bomo upoštevali.

Pred pregled prosim naredite kopije vseh novih izvidov.

Glede naročanja in vseh ostalih informacij lahko pokličete po telefonu:

v dopoldanskem času od 8h do 9h in od 12h do 13h
v popoldanskem času od 14h do 15h in od 16:30 do 17:30.

V primeru, da se na pregled ne morete zglasiti, prosim pokličite, da lahko vaš termin dobi nekdo drug.


Preveze so dopoldan med 9h in 10h, popoldan med 15h in 16h.Telefonist/Informator vas bo usmeril v ustrezno ambulanto.zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene