Naročanje - Zor Polonca, dr.med.spec

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

Spoštovani,

v času pandemije z corona virusom ( covid - 19 ) je narocanje na pregled pri zdravnici obvezno, saj je zdravstveni dom zaprt za uporabnike.Vedno se pred obiskom dogovorite s medicinsko sestro v ambulanti in upoštevajte navodila, ki jih prejmete ob dodelitvi termina pregleda.
V primeru, da imate vročino ≥38°C in kašljate, ste bili v zadnjih 6 tednih bolni ali pa ste pripotovali iz krajev kjer je prisoten koronavirus oz. ste bili v stiku z ljudmi iz teh območij, prosimo, da ostanete doma pokličete na spodaj navedeno tel.številko vaše ambulante, kjer boste dobili nadaljnja navodila.

01/ 5844-219 ZVO amb. dr. Zor

Razpored petkov za mesec JULIJ 2020

petek, 3.7.2020 DOPOLDAN
petek, 10.7.2020 POPOLDAN
petek, 17.7.2020 zdravnica odsotna - nadomeščanje
petek, 24.7.2020 zdravnica odsotna - nadomeščanje
petek, 31.7.2020 zdravnica odsotna - nadomeščanje

ODSOTNOSTI / NADOMEŠČANJA :

Dr. Zor bo odsotna od 13.7.2020 do vključno 31.7.2020 .V tem času jo nadomešča zdravnica Šoln Darinka dr.med.spec, urnik njene ambulante je objavljen na spletni strani ZD Ljubljana / ambulanta dr.Šoln.

Prosimo, da se pred obiskom ambulante naročite.
Pacienti dr.Zor Polonce se naročite tako, da pokličete medicinsko sestro v ambulanto ali pa potrebo po obisku zdravnika na kratko opišete v elektronski pošti, katero naslovite na e poštni naslov, ki je namenjen za naročanje.V sporočilu navedite tudi telefonsko številko na katero ste dosegljivi in poklicali vas bomo nazaj v najkrajšem možnem času.
Tudi za prevezo ali odvzem šivov se je potrebno naročiti na termin.

Za samoplačniška CEPLJENJA, katera izvajamo v ZDL se je zaradi zalog cepiva in organizacije dela POTREBNO NAROČITI PREKO MEDICINSKE SESTRE V AMBULANTI, saj je nekatera cepiva potrebno predhodno naročiti pri NIJZ in jih nimamo na zalogi, dostava naročenih cepiv pa je ob petkih dopoldan.

Cenjene varovance prosiva, da upoštevate navodila in ne prihajate v ambulanto nenaročeni, vedno samo po predhodnjem naročilu in le 5 minut pred uro dodeljenega termina, na stranski vhod ZD.

Želimo vam veliko zdravja.

zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene