Naročanje - Zor Polonca, dr.med.spec

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

V primeru, da imate vročino ≥38°C in kašljate ter ste bili v zadnjih 14 dneh na območjih, kjer je prisoten koronavirus oz. ste bili v stiku z ljudmi iz teh območij, prosimo, da ostanete doma pokličete na spodaj navedeno tel.številko vaše ambulante, kjer boste dobili nadaljnja navodila.

01/ 5844-219 ZVO amb. dr. Zor

Razpored petkov za mesec MAREC 2020

petek, 6.3.2020 DOPOLDAN
petek, 13.3.2020 DOPOLDAN
petek, 20.3.2020 POPOLDAN
petek, 27.3.2020 DOPOLDAN

ODSOTNOSTI / NADOMEŠČANJA :

Zdravnica dr.Zor bo odsotna od 6.4.2020 do 17.4.2020.
Nadomeščanje bo urejeno v turnusu zdravnice.


Prosimo, da se pred obiskom ambulante naročite.
Pacienti dr.Zor Polonce se naročite tako, da vpišete svoje podatke v zeleno polje z napisom prosti termin in jih potrdite.
E - naročanje je namenjeno pacientom, katerih izbrana zdravnica je dr. Zor Polonca.

Za samoplačniška CEPLJENJA, katera izvajamo v ZDL se je zaradi zalog cepiva in organizacije dela POTREBNO NAROČITI PREKO MEDICINSKE SESTRE V AMBULANTI, saj je nekatera cepiva potrebno predhodno naročiti pri NIJZ in jih nimamo na zalogi, dostava naročenih cepiv pa je ob petkih dopoldan.

V primeru, da se želite naročiti za dan, ko ni več na voljo prostega termina, obisk pa nujno potrebujete ali pa ste akutno zboleli, obiščite ambulanto v začetku delovnega časa, zjutraj od 7ih do 8 ih in popoldan od 13.30 do 14.30 ure.

Pacienti, ki prihajate na prevezo, lahko obiščete ambulanto brez predhodnega naročanja dopoldan med 9 in 10 uro, popoldan med 15 in 16 uro.
V primeru, da ne morete priti na prevezo oziroma aplikacijo terapije v času, ki je predviden za posege, se je potrebno za ustrezen termin dogovoriti z medicinsko sestro v ambulanti.

Cenjene varovance prosiva, da upoštevate navodila in ne prihajate v ambulanto nenaročeni tik pred koncem delovnega časa, v nujnem primeru pa vsaj uro pred koncem ordinacijskega časa ambulante, dopoldan do 12.30 ure, popoldan do 19 ure.

Z upoštevanjem navodil omogočate, da delo poteka tekoče, izognete se nepotrebnem čakanju na pregled in omogočate naročenim pacientom, da so na vrsti pravočasno.

Želimo vam veliko zdravja.

zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene