Naročanje - Zor Polonca, dr.med.spec

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

ODSOTNOSTI / NADOMEŠČANJA:

Dr. Zor Polonca bo odsotna od 17.10.2019 do 30.10.2019.

Informacije o nadomeščanju so objavljene na spletni strani ZDL Moste - ambulanta dr.Zor Polonce in na tel.št H.C. 01/5844-200

Razpored petkov za mesec NOVEMBER

petek, 8.11.2019 DOPOLDAN
petek, 15.11.2019 DOPOLDAN
petek, 22.11.2019 DOPOLDAN
petek, 29.11.2019 POPOLDAN

Prosimo, da se pred obiskom ambulante naročite.
Pacienti dr.Zor Polonce se naročite tako, da vpišete svoje podatke v zeleno polje z napisom prosti termin in jih potrdite.
E - naročanje je namenjeno pacientom, katerih izbrana zdravnica je dr. Zor Polonca.

Za samoplačniška CEPLJENJA, katera izvajamo v ZDL se je zaradi zalog cepiva in organizacije dela POTREBNO NAROČITI PREKO MEDICINSKE SESTRE V AMBULANTI, saj je nekatera cepiva potrebno predhodno naročiti pri NIJZ in jih nimamo na zalogi, dostava naročenih cepiv pa je ob petkih dopoldan.

V primeru, da se želite naročiti za dan, ko ni več na voljo prostega termina, obisk pa nujno potrebujete ali pa ste akutno zboleli, obiščite ambulanto v začetku delovnega časa, zjutraj od 7ih do 8 ih in popoldan od 13.30 do 14.30 ure.

Pacienti, ki prihajate na prevezo, lahko obiščete ambulanto brez predhodnega naročanja dopoldan med 9 in 10 uro, popoldan med 15 in 16 uro.
V primeru, da ne morete priti na prevezo oziroma aplikacijo terapije v času, ki je predviden za posege, se je potrebno za ustrezen termin dogovoriti z medicinsko sestro v ambulanti.

Cenjene varovance prosiva, da upoštevate navodila in ne prihajate v ambulanto nenaročeni tik pred koncem delovnega časa, v nujnem primeru pa vsaj uro pred koncem ordinacijskega časa ambulante, dopoldan do 12.30 ure, popoldan do 19 ure.

Z upoštevanjem navodil omogočate, da delo poteka tekoče, izognete se nepotrebnem čakanju na pregled in omogočate naročenim pacientom, da so na vrsti pravočasno.

Želimo vam veliko zdravja.

zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene