Naročanje - Kuštrin Janez, dr.med.spec.

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

~~V primeru, da imate vročino ≥38°C in kašljate ter ste bili v zadnjih 14 dneh na območjih, kjer je prisoten koronavirus oz. ste bili v stiku z ljudmi iz teh območij, prosimo, da ostanete doma pokličete na spodaj navedeno tel.številko vaše ambulante, kjer boste dobili nadaljnja navodila. ~~ 01 5844 314

Izberite en prosti termin in vanj vpišite vse svoje podatke.
Naročajo se lahko samo pacienti dr.Kuštrina!

"Obvestilo za uporabnike storitev v trenutni epidemiološki situaciji
S ciljem preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom med prebivalstvom, je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta. Vse paciente pozivamo, da medicinski sestri ob vstopu v zdravstveni dom navedejo TOČNE IN RESNIČNE podatke o zdravstvenem stanju, morebitnem gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami. Z navedbo neresničnih podatkov namreč ogrožajo svoje zdravje in zdravje vseh drugih.

Pregled v ambulanti je možen izključno na podlagi predhodnega telefonskega/elektronskega dogovora. V vseh dejavnostih se izvajajo le nujne zdravstvene storitve. Vse administrativne storitve (izdaja receptov za kronične terapije, naročilnice za medicinsko tehnične pripomočke, urejanje bolniškega staleža, ipd.), se izvaja na daljavo (telefon, e-pošta), zato za navedeno prosimo kontaktirajte vašega osebnega/nadomestnega zdravnika.

Zavedamo se, da so navedeni ukrepi in trenutna organizacija dela za paciente neprijetni, vendar so nujno potrebni v trenutnih epidemioloških razmerah.

Zahvaljujemo se za razumevanje."

Hvala in lep pozdrav


RAZPORED PETKOV ZA MESEC MAREC 2020
PETEK 06.03.2020 DOPOLDAN
PETEK 13.03.2020 POPOLDAN
PETEK 20.03.2020 DOPOLDAN
PETEK 27.03.2020 POPOLDAN

zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene