Naročanje - Katarina Troha, dr.med.spec.

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

Spoštovani
Katarina Troha dr.med.spec. je od 8.3.2019 do nadaljnjega zaradi porodniškega dopusta odsotna. Nadomeščanje je urejeno v ambulanti.

Nadomešča Hema Smrekar, dr.med.

Pred obiskom ambulante je obvezen predhodni klic za dogovor o terminu!


Prosim, da pri naročanju med opombami napišete razlog pregleda - npr. prvi/kontrolni pregled, izdajanje napotnice, izdajanje medicinsko tehničnih pripomočkov, podaljševanje bolniškega staleža in drugo.

Troha Katarina, dr.med.spec. je prenehala z opredeljevanjem pacientov.
Vsi pacienti Tršan Vide, dr.med.spec, ki še niso uredili izbire zdravnika se lahko obrnejo na zdravnike, ki še sprejemajo nove paciente. Zaradi zapolnitve mest priporočamo, da izbiro novega zdravnika uredite čimprej.

Spoštovani!
V primeru, da imate vročino, znake okužbe dihal in ste bili v zadnjih 14 dneh na območjih, kjer je prisoten koronavirus oz. ste bili v stiku z ljudmi iz teh območij (Kitajska –vključno s Hong Kong in Macao; Italija v regijah Lombardija, Benečija, Emilia Romagna, Piemont in Rim; druga območja
s povečanim tveganjem), prosimo, da ostanete doma in najprej pokličete v ambulanto svojega osebnega zdravnika oz.v primeru odsotnosti nadomestnega zdravnika, kjer boste dobili nadaljnja navodila. Ob prihodu v zdravstveni dom si nujno namestite kirurško masko, ki se nahaja na informacijskem pultu pri informatorju. Opozorite ga, da potrebujete pregled v izolacijskem prostoru, kamor vas bodo pospremili zaposleni zdravstvenega doma.

zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene