Naročanje - Branka Mrvalj Rajterič, dr. med. spec.

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).
Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.
V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

PROSIM DA SE TOREK IN ČETRTEK NAROČAJO PACIENTI KI SO PODPISALI PRISTOPNO IZJAVO PRI DR. MRVALJ RAJTERIČ BRANKI!

PONEDELJEK, SREDA , PETEK, NADOMEŠČA V AMBULANTI Dr.med. IRENA GREGORIN.

Za vse informacije lahko pokličete informatorja ali pa nam pišete na: narocanje.zvo.branka.mrvalj-rajteric@zd-lj.si

Izberite en prosti termin in vanj vpišite vse svoje podatke. Prosimo Vas, da pod opombe vpišete datum rojstva in razlog vašega obiska.

Za izdajo receptov / napotnic kontrolnih pregledov pri specialistu se oglasite v ambulanti s seznamom zdravil / z zadnjim izvidom specialista.

V primeru, da imate vročino ≥38°C in kašljate ter ste bili v zadnjih 14 dneh na območjih, kjer je prisoten koronavirus oz. ste bili v stiku z ljudmi iz teh območij, prosimo, da ostanete doma pokličete na spodaj navedeno tel.številko vaše ambulante, kjer boste dobili nadaljnja navodila.Zdravnik: Branka Mrvalj Rajterič, dr.med.spec.

* Irena Gregorin, dr.med. (nadomešča)

tel. 5472 828, h.c. 5472 800Ordinacijski čas:
PONEDELJEK 12.30 – 19.30* Dr. Gregorin
TOREK 7.00 – 14.00 Dr.Mrvalj Rajterič
SREDA 7.00 – 14.00* Dr.Gregorin
ČETRTEK 12.30 – 19.30 dr. Mrvalj Rajterič
PETEK Izmenično* Dr. Gregorin

Odmor: dop.: 30 minut med 10.00 – 11.00 in pop. med 16:00-17:00

Naročanje: dopoldan 8.00 do 9.00 in od 12.00 do 13.00,
popoldan 14.00 -15.00 in od 17.30-18.30


PROSIM DA V AMBULANTO POKLIČETE ALI NAM NAPIŠITE PREDNO OPRAVITE OBISK V AMBULANTI.


Nadomeščanje ima po svojem urniku, prosim da pokličete predno se odločite osebno obiskati zdravstveni dom.Dr. Branka Mrvalj Rajterič je od 7.7.2020 do 9.7.2020 odsotna.
Nadomešča jo dr. Eldisa Kurbegović


Informator vas bo usmeril v ustrezno ambulanto!

zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene