Naročanje - Branka Mrvalj Rajterič, dr. med. spec.

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila


Glede na epidemiološko situacijo COVID 19 se v ZDL od  16.3.2020 do preklica izvajajo le nujne zdravstvene storitve. Pregled v ambulanti je  možen izključno na podlagi predhodnega telefonskega/elektronskega dogovora. Če ste prehlajeni, vas praska v grlu, kašljate, imate vročino, težko sapo, ostanite doma in ne hodite v zdravstveni dom nenapovedano, temveč  pokličite v ambulanto svojega osebnega/nadomestnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila. V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112. V kolikor menite, da potrebujete nujen pregled zaradi drugih zdravstvenih težav predhodno pokličite osebnega/nadomestnega, ki vam bo svetoval in presodil ali je pregled v ambulanti nujen.  Vse administrativne storitve, kot je izdaja receptov, naročilnic  za medicinske pripomočke, urejanje bolniškega staleža, se izvaja na daljavo preko telefona oz. najbolj priporočljivo preko e-pošte. Ob kontaktu preko e-pošte prosimo navedite ime in priimek, rojstne podatke, številko kartice ZZZS ter telefonsko številko, na katero ste dosegljivi.
S ciljem preprečevanja širjenja okužb s COVID 19 med prebivalstvom, je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta. Vse paciente pozivamo, da medicinski sestri ob vstopu v zdravstveni dom navedejo TOČNE IN RESNIČNE podatke o zdravstvenem stanju, morebitnem gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami. Z navedbo neresničnih podatkov namreč ogrožate svoje zdravje in zdravje vseh drugih.
 
DODATNE INFORMACIJE PO TELEFONU:
-          Z namenom ozaveščanja o pravilnem preventivnem ukrepanju je v ZD Ljubljana vzpostavljena telefonska številka 031 619 255, ki je dosegljiva 24 ur na dan.
-          Vladni urad za komuniciranje je v sodelovanju z ministrstvoma za zdravje in javno upravo, Nacionalnim inštitutom za javno zdravje in infekcijsko kliniko UKC Ljubljana vzpostavil klicni center za posredovanje zanesljivih informacij o novem koronavirusu. Prebivalci lahko informacije dobijo na brezplačni telefonski številki 080 1404 med 8. in 20. uro.
-          Več informacij je na voljo tudi pri epidemiologu NIJZ na tel. št. 031 646 617 in 031 619 118 (vsak dan med 9.00.in 17.00, tudi preko vikenda).

PROSIM DA SE TOREK IN ČETRTEK NAROČAJO PACIENTI KI SO PODPISALI PRISTOPNO IZJAVO PRI DR. MRVALJ RAJTERIČ BRANKI!

PONEDELJEK, SREDA , PETEK, NADOMEŠČA V AMBULANTI Dr.med. IRENA GREGORIN.

Za vse informacije lahko pokličete informatorja ali pa nam pišete na: narocanje.zvo.branka.mrvalj-rajteric@zd-lj.si

Izberite en prosti termin in vanj vpišite vse svoje podatke. Prosimo Vas, da pod opombe vpišete datum rojstva in razlog vašega obiska.

Za izdajo receptov / napotnic kontrolnih pregledov pri specialistu se oglasite v ambulanti s seznamom zdravil / z zadnjim izvidom specialista.

V primeru, da imate vročino ≥38°C in kašljate ter ste bili v zadnjih 14 dneh na območjih, kjer je prisoten koronavirus oz. ste bili v stiku z ljudmi iz teh območij, prosimo, da ostanete doma pokličete na spodaj navedeno tel.številko vaše ambulante, kjer boste dobili nadaljnja navodila.Zdravnik: Branka Mrvalj Rajterič, dr.med.spec.

* Irena Gregorin, dr.med. (nadomešča)

tel. 5472 828, h.c. 5472 800Ordinacijski čas:
PONEDELJEK 12.30 – 19.30* Dr. Gregorin
TOREK 7.00 – 14.00 Dr.Mrvalj Rajterič
SREDA 7.00 – 14.00* Dr.Gregorin
ČETRTEK 12.30 – 19.30 dr. Mrvalj Rajterič
PETEK Izmenično* Dr. Gregorin

Odmor: dop.: 30 minut med 10.00 – 11.00 in pop. med 16:00-17:00

Naročanje: dopoldan 8.00 do 9.00 in od 12.00 do 13.00,
popoldan 14.00 -15.00 in od 17.30-18.30


PROSIM DA V AMBULANTO POKLIČETE ALI NAM NAPIŠITE PREDNO OPRAVITE OBISK V AMBULANTI.


Nadomeščanje ima po svojem urniku, prosim da pokličete predno se odločite osebno obiskati zdravstveni dom.Informator vas bo usmeril v ustrezno ambulanto!

zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene