Naročanje - Gregor Rakar dr. med. spec.

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

ObvestilaGlede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).
Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

• V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
• V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
• Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
• Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
• Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.
• V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

Izberite si en prosti termin in vanj vpišite svoj IME in PRIIMEK ter TELEFONSKO ŠTEVILKO, da vas v primeru spremembe termina lahko obvestimo. Vpisujejo se lahko le opredeljeni pacienti ambulante dr. Rakar.

ZA ODPRTJE BOLNIŠKEGA STALEŽA SE JE POTREBNO OGLASITI NA PREGLED V ROKU TREH KOLEDARSKIH DNI. V PRIMERU ZASEDENOSTI TERMINOV SE AKUTNO ZBOLELI OGLASITE PRVO URO ORDINACIJSKEGA ČASA.

URE SO OKVIRNE IN SLUŽIJO ZMANJŠANJU ČAKALNIH VRST.V primeru nepričakovane odsotnosti zdravnika vam žal ne moremo zagotoviti rezerviranega termina za pregled.V NUJNIH primerih ste lahko pregledani pri enem od nadomestnih zdravnikov.

ZA TEKOČI DAN SPLETNO NAROČANJE NI MOŽNO.

Hvala za razumevanje!!


ZARADI TRENUTNIH RAZMER V POVEZAVI S KORONA VIRUSOM, SE DO NADALJNEGA NI MOŽNO NAROČITI NA PREGLED.

V primeru akutnih težav s povišano telesno temperaturo, kašljem ali težkim dihanjem, nas najprej pokličite po telefonu!!!!

============================================
ODMOR:
dopoldan: 10:30-11:00
popoldan:16:30-17:00
--------------------------------------------------------------
Sprejem bolnikov je:
dopoldan do 12:30 ure
popoldan do 18:00 ure


zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene