Naročanje - Neža Starič, dr. med. spec

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

DR. STARIČ NE SPREJEMA VEČ NOVIH PACIENTOV.

NAROČANJE NA PREGLED
Prva ura delovnega časa je namenjena za akutno zbolele, nenaročene paciente. V ostalih primerih vas prosimo, da se na pregled naročite – osebno, po telefonu, e-pošti ali preko spletnega naročanja.

PREDPIS E-RECEPTOV ZA STALNA ZDRAVILA
Recepte za stalno zdravljenje je potrebno naročiti vsaj en teden preden zdravila porabite. Naročite jih lahko osebno, preko telefona ali preko e-pošte za naročanje. Ob naročilu prosim navedite ime in odmerek zdravila.
Pred iztekom letnih oz. obnovljivih receptov je potreben pregled pri zdravniku, zato se prosim predhodno naročite.

PREDPIS MTP
Medicinsko-tehnične pripomočke lahko predpišemo največ 10 dni pred iztekom trajnostne dobe. Za njihov predpis potrebujemo zdravstveno kartico, zato se prosim osebno oglasite v ambulanti.

E-NAPOTNICE
Vljudno vas prosimo, da napotnice za kontrolne preglede naročite (osebno, po telefonu, po e-pošti) vsaj teden dni pred datumom kontrolnega pregleda in osebnemu zdravniku posredujete izvide pregleda pri specialistu, iz katerega bo to razvidno.
Napotnice za prve preglede izda vaš izbrani osebni zdravnik po pregledu in lastni presoji.

BOLNIŠKI STALEŽ
Če ste zboleli in potrebujete bolniški stalež, morate o tem obvestiti oz. se osebno oglasiti v ambulanti najkasneje v 3 dneh od pričetka staleža. Izbrani osebni zdravnik lahko odpre bolniški stalež za največ 3 dni nazaj (232. člen Pravil OZZ).
Bolniški stalež do 30 koledarskih dni je v domeni izbranega osebnega zdravnika, nad 30 dni pa imenovanega zdravnika na ZZZS. V kolikor se pričakuje daljši bolniški stalež, se morate do 23. dneva bolniškega staleža ponovno zglasiti pri osebnem zdravniku.
Če ste sprejeti v bolnišnico, morajo vaši najbližji osebnemu zdravniku prinesti potrdilo o hospitalizaciji v roku 3 dni po sprejetju v bolnišnico. V nasprotnem primeru je odprtje bolniškega staleža mogoče šele z odobritvijo imenovanega zdravnika ZZZS.

POSVET PO TELEFONU
Za posvete po telefonu je namenjena zadnja ura ordinacijskega časa. Elektronska pošta ni namenjena za posvete, ampak le za naročanje na pregled ter za naročanje receptov in napotnic za kontrolne preglede.


Hvala za razumevanje.

zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene