Naročanje - Nena Kopčavar Guček dr.med.spec.

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

Spoštovani!

TERMINI bodo dani vsak ponedeljek med 13-14 uro za naslednji teden!

OBVEŠČAMO VAS,DA Z 6.1.2020 AMBULANTA SPREMENI URNIK :
PO,TO POPOLDAN
SRE,ČET IN PET DOPOLDAN


Vljudno prosimo, da se na načrtovan pregled naročite. V primeru življenjske ogroženosti se oglasite v ambulanti ali pri dežurnem zdravniku oziroma pokličite 112; v primeru dvoma pa se pred pregledom posvetujte z medicinsko sestro.

SPREJEM: -DOPOLDAN NAJKASNEJE DO 12. URE, POPOLDAN NAJKASNEJE DO 18. URE

Ker je prva ura namenjena NUJNIM pacientom , prosimo , da za recepte in napotnice pridete PO prvi uri ambulante.

PREVEZE so dop. med 8.00 - 9.30 in pop. med 14.00 – 15.30.

NAROČANJE ZDRAVSTVENIH FORMULARJEV:
1. Recepti za stalna zdravila
Recepte za stalna zdravila je potrebno naročiti vsaj teden dni pred iztekom (osebno, po telefonu, elektronski pošti). Pripravljeni bodo najkasneje v treh delovnih dneh v elektronski obliki. Pred iztekom t. i. letnih receptov je potreben pregled pri referenčni sestri, za kar se predhodno naročite. Za vse spremembe zdravljenja, ki jih je svetoval drug specialist, je potrebno izvide posredovati osebnemu zdravniku.

2. Medicinsko-tehnični pripomočki
Za predpis medicinsko-tehničnih pripomočkov potrebujemo zdravstveno kartico. Predpišemo jih lahko največ 10 dni pred iztekom trajnostne dobe.

3. Napotnice
Vljudno prosimo, da napotnice za kontrolne preglede naročite vsaj teden dni pred datumom kontrolnega pregleda in osebnemu zdravniku posredujete izvide pregleda pri specialistu, iz katerega bo to razvidno.
Napotnice za prve preglede pri specialistu izda vaš osebni zdravnik po pregledu in lastni presoji.

4. Bolniški stalež
Če ste zboleli in potrebujete bolniški stalež, se oglasite na pregled najkasneje v treh delovnih dneh (za več dni nazaj po pravilih ZZZS ni dovoljeno odpirati bolniškega staleža brez odobritve imenovanega zdravnika ZZZS).
Če pričakujete, da bo bolniški stalež daljši od 30 dni, se do 23. dneva staleža naročite na pregled pri osebnem zdravniku z izvidi specialista, ki to podaljšanje pojasnjujejo. Pri vsakem nadaljnjem podaljšanju bolniškega staleža se z izvidi specialista pri osebnem zdravniku naročite 7 dni pred iztekom roka.zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene