Naročanje - Kocijan Marko, dr.med.spec.

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

DR. MARKO KOCIJAN SE JE S 6.1. 2020 UPOKOJIL.
NADOMEŠČA GA OB PONEDELJKIH DR. SENDI -PETEK , OSTALE DNI DR. AŽMAN.
S 1.1.2020 IMAMO SPREMENJEN URNIK.
PON, TOR IN PET -DOPOLDAN
SRE, ČET- POPOLDAN

PROSIMO, DA ZDAJ, KO STE VSI DOBILI OBVESTILO OD ZZZS NE KLIČETE IN NE PRIHAJATE V AMBULANTO, SAJ JE DELO MOČNO OTEŽENO. KDOR NE ŽELI MENJATI ZDRAVNIKA, SE BO LAHKO OPREDELIL PRI DR. MAJI SENDI PETEK, KI BO AMBULANTO PREVZELA V AVGUSTU. NOVIH OPREDELITEV ŠE NE MOREMO OPRAVLJATI, ZATO PROSIM, DA V AMBULANTO POKLIČETE V FEBRUARJU OZ. MARCU, KO SE BOSTE LAHKO PRIŠLI OPREDELITI.
KDOR ŽELI ZAMENJATI ZDRAVNIKA, MORA PRITI PODPISATI POOBLASTILO, DA LAHKO KARTOTEKO POŠLJEMO NOVO IZBRANEMU ZDRAVNIKU.
HVALA ZA RAZUMEVANJE SESTRA SONJA

E-naročanje je namenjeno naročanju na načrtovan pregled. V primeru življenske ogroženosti, se oglasite v svoji oz. dežurni ambulanti. V primeru dvoma pa se pred pregledom posvetujte z med. sestro ali zdravnikom.
Preveze so dop od 7-9 ure, pop 14-15.30.

SPREJEM: -DOPOLDAN NAJKASNEJE DO 12. URE
- POPOLDAN NAJKASNEJE DO 18. URE

NAROČANJE ZDRAVSTVENIH FORMULARJEV:
1. Recepti za stalna zdravila
Recepte za stalna zdravila je potrebno naročiti v ambulanti vsaj teden dni pred iztekom. Pripravljeni bodo najkasneje v treh delovnih dneh v elektronski obliki. Pred iztekom t. i. letnih receptov je potreben pregled pri referenčni sestri, za kar se predhodno naročite. Za vse spremembe zdravljenja, ki jih je svetoval drug specialist, je potrebno izvide posredovati osebnemu zdravniku.

2. Medicinsko-tehnični pripomočki
Za predpis medicinsko-tehničnih pripomočkov potrebujemo zdravstveno kartico. .

3. Napotnice
Vljudno prosimo, da se za napotnice za kontrolne preglede naročite vsaj teden dni pred datumom kontrolnega pregleda in osebnemu zdravniku posredujete izvide pregleda pri specialistu, iz katerega bo to razvidno.
Napotnice za prve preglede pri specialistu izda vaš osebni zdravnik po pregledu in lastni presoji.

4. Bolniški stalež
Če ste zboleli in potrebujete bolniški stalež, se oglasite na pregled najkasneje v treh delovnih dneh (za več dni nazaj po pravilih ZZZS ni dovoljeno odpirati bolniškega staleža brez odobritve imenovanega zdravnika ZZZS).
Če pričakujete, da bo bolniški stalež daljši od 30 dni, se do 23. dneva staleža naročite na pregled pri osebnem zdravniku z izvidi specialista, ki to podaljšanje pojasnjujejo. Pri vsakem nadaljnjem podaljšanju bolniškega staleža se z izvidi specialista pri osebnem zdravniku naročite 7 dni pred iztekom roka.

zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene