Naročanje - Tatjana Žarković, dr.med.spec.

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

Spoštovani!


Spletna stran "e-Naročanja" je namenjena naročanju na načrtovan pregled. V primeru, da na naročen termin ne boste uspeli priti, vas prosimo, da nas o tem obvestite, saj s tem sprostite termin za ostale paciente.
V primeru življenjske ogroženosti se oglasite v ambulanti ali pri dežurnem zdravniku, v primeru dvoma pa se pred pregledom posvetujte z medicinsko sestro.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zaželjeno je NAROČANJE:
- preko spleta: https://narocanja.zd-lj.si/47/
- po e-mail: narocanje.tatjana.zarkovic@zd-lj.si
- po telefonu 01 2004 623 v dopoldanskem turnusu od 7:30-12:00 v popoldanskem turnusu od 14:00-18:00

Prednost pri pregledu imajo življenjsko ogroženi pacienti in naročeni. Termina naročenega pregleda se zaradi narave dela ne da vedno točno upoštevati, zato vas lepo prosimo za razumevanje.
Nenaročeni pacienti se z medicinsko sestro dogovorijo za termin pregleda.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
NAROČANJE ZDRAVSTVENIH FORMULARJEV:

1. Recepti za stalna zdravila
Recepte za stalna zdravila je potrebno naročiti vsaj teden dni pred iztekom (osebno, po telefonu, elektronski pošti). Pripravljeni bodo najkasneje v treh delovnih dneh v elektronski obliki. Za spremembe glede terapije, ki jih je svetoval drug specialist, je potrebno izvide posredovati osebnemu zdravniku.

2. Napotnice
Prosimo, da napotnice za kontrolne preglede naročite vsaj teden dni pred datumom kontrolnega pregleda ter osebnemu zdravniku posredujete zadnje izvide pregleda pri specialistu. Napotnice za prve preglede pri specialistu izda vaš osebni zdravnik po pregledu.

3. Bolniški stalež
Če ste zboleli in potrebujete bolniški stalež, o tem obvestite vašega osebnega zdravnika oz. se naročite na pregled najkasneje v treh dneh (za več dni nazaj po pravilih ZZZS ni dovoljeno odpirati bolniškega staleža brez odobritve imenovanega zdravnika ZZZS).
Če pričakujete, da bo bolniški stalež daljši od 30 koledarskih dni, se do 23. dneva staleža naročite na pregled pri osebnem zdravniku z izvidi specialista, ki to podaljšanje pojasnjujejo. Pri vsakem nadaljnjem podaljšanju bolniškega staleža se z izvidi specialista pri osebnem zdravniku naročite 7 dni pred iztekom roka.
Če ste sprejeti v bolnišnico za več kot 30 koledarskih dni, je potrebno posredovati potrdilo o hospitalizaciji.

zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene