Naročanje - Zidanšek Anja, dr.med.spec

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

Spoštovani,

Glede na epidemiološko situacijo COVID 19 se v ZDL od  16.3.2020 do preklica izvajajo le nujne zdravstvene storitve. Pregled v ambulanti je  možen izključno na podlagi predhodnega telefonskega/elektronskega dogovora. Če ste prehlajeni, vas praska v grlu, kašljate, imate vročino, težko sapo, ostanite doma in ne hodite v zdravstveni dom nenapovedano, temveč  pokličite v ambulanto svojega osebnega/nadomestnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila. V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112. V kolikor menite, da potrebujete nujen pregled zaradi drugih zdravstvenih težav predhodno pokličite osebnega/nadomestnega, ki vam bo svetoval in presodil ali je pregled v ambulanti nujen.  Vse administrativne storitve, kot je izdaja receptov, naročilnic  za medicinske pripomočke, urejanje bolniškega staleža, se izvaja na daljavo preko telefona oz. najbolj priporočljivo preko e-pošte. Ob kontaktu preko e-pošte prosimo navedite ime in priimek, rojstne podatke, številko kartice ZZZS ter telefonsko številko, na katero ste dosegljivi.
S ciljem preprečevanja širjenja okužb s COVID 19 med prebivalstvom, je vstop v ZD Ljubljana omejen in poteka izključno preko triažnega mesta. Vse paciente pozivamo, da medicinski sestri ob vstopu v zdravstveni dom navedejo TOČNE IN RESNIČNE podatke o zdravstvenem stanju, morebitnem gibanju na ogroženih območjih ter stikih z okuženimi osebami. Z navedbo neresničnih podatkov namreč ogrožate svoje zdravje in zdravje vseh drugih.

URE SO OKVIRNE IN SLUŽIJO ZMANJŠANJU ČAKALNIH VRST.V primeru nepričakovane odsotnosti zdravnice vam žal ne moremo zagotoviti rezerviranega termina za pregled.V NUJNIH primerih ste lahko pregledani pri enem od nadomestnih zdravnikov.

V KOLIKOR SE SAMI VPISUJETE NA PROSTE TERMINE ZA PREGLED PRI ZDRAVNICI,NAM DOPIŠITE TELEFONSKO ŠTEVILKO ,DA VAS V PRIMERU ODSOTNOSTI ZDRAVNICE LAHKO POKLIČEMO IN PRENAROČIMO.

OB PONEDELJKIH OD 7-10H ZDRAVNICA DELA V TROMBOTIČNI AMBULANTI.


V času odsotnosti pri pošiljanju mailov berite avtomatski odgovor. Maile prispele v času odsotnosti ne beremo, sami jih posredujte na pripisane naslove ,v kolikor se za to ne odločite nam ponovno pišite po našem prihodu.


Anja Zidanšek, dr. med. spec.druž.med
 

 

zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene