Naročanje - Krišto Breda, dr.med.spec.

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

OBVESTILO!

Dr.Krišto bo odsotna med 01.06.2020 in 05.06.2020. Za vse nujne zadeve v tem času nadomešča sosednja ambulanta dr.Žarković (ponedeljek popoldan; torek - dopoldan, sreda- dopoldan dežurna ambulanta ZD Vič, Šestova ulica 10, četrtek-dopoldan; petek popoldan). Dosegljivi so na tel: 01/620 71 23 ali email: narocanje.tatjana.zarkovic@zd-lj.si.

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.
PRegled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti). Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.
*v primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.
*v primeru življenske ogroženosti takoj pokličite 112
*na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom
*na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika
*na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave
*v prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1,5 mestra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti.
Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitaliazcij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali preko e-pošte.
Prosimo za sodelovanje in upoštevanje navodil!

Sprejem nenaročenih pacientov je v popoldanskem času do 18h, v dopoldanskem času do 12h.

Naročanje po telefonu: 8.00 - 12.00 v dopoldanski izmeni, 14.00 - 18.00 v popoldanski izmeni na telefonsko številko: 01 620 71 20.

Spletna stran "e-Naročanja" je namenjena naročanju na načrtovan pregled.zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene