Naročanje - Fras-Stefan Tamara dr.med.spec

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo, zato vas prosimo za strpnost, razumevanje in tudi racionalnost pri potrebi do zdravstvene oskrbe.Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali e-pošti).

Zdravnik bo, glede na vaše zdravstvene težave ,strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po e-pošti, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa in / ali na pregled v COVID ambulanto, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas, tako med obravnavo, kot v času, ko ste v zdravstvenem domu.

V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po e-pošti in po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po e-pošti ali po telefonu. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

Spoštovani!
Prosimo vas, da si izberete samo en termin in se vpišete vanj.
Če na pregled zaradi kakršnegakoli razloga ne morete priti, vas prosimo, da se izbrišete s seznama in tako omogočite pregled komu drugemu.
Pri dr. Fras se naročajo samo pri njej opredeljeni pacienti.

RECEPTI, MEDICINSKO TEHNIČNI PRIPOMOČKI:
Recepte za stalno zdravljenje je potrebno naročiti en teden prej, preden zdravila porabite. Za vse spremembe v terapiji, ki jo je predpisal drug specialist, morate prinesti izvid (zase naredite kopijo!).
Predpis MTP je možen le s kartico zdr.zavarovanja. Nov predpis je mogoč največ 10 dni pred iztekom 3 mesečnega obdobja.
NAPOTNICE:
Napotnice za prve preglede izda osebni zdravnik na podlagi pregleda in po lastni presoji.
Za izdajo napotnice za kontrolni pregled dostavite izvid specialista (zase naredite kopijo!).
BOLNIŠKI LIST:
Osebni zdravnik lahko odpre bolniški stalež največ za 3 dni nazaj.

Prosimo vas za strpnost in razumevanje, še posebej takrat, ko je morda zaradi večjega števila akutnih obolenj, nujnih stanj ali ob nadomeščanju drugih zdravnikov treba na pregled počakati malo dlje.


E- mail naslov je namenjen samo za naročanje.


PROSIMO DRŽITE SE PRAVIL ,DA JE PRVA URA KO ZAČNEMO NAMENJENA AKUTNO ZBOLELIM NENAROČENIM PACIENTOM IN NE ZA POSVETE IZVIDOV OD SPECIALISTA. ZA POSVETE SE NAROČAMO! DRUGAČE JE POPOLNOMA NEMOGOČE SE DRŽATI UR KO STE NAROČENI

Hvala in lep pozdrav.

Sestra Hika in dr.Fras


V NAROČILNO KNJIGO SE NAROČAJO SAMO PACIENTI KI SO OPREDELJENI PRI DR.FRAS!!!!!!!!!
ODSOTNOST:

SPOŠTOVANI,

TAMARA FRAS STEFAN,DR.MED.SPEC.SPL.MED JE ODSOTNA OD 1.6.2020 DO 4.6.2020

NADOMEŠČANJE JE SAMO V NUJNIH IN NEODLOŽLJIVIH PRIMERIH.ČE JE NUJNO POKLIČITE NADOMESTNEGA ZDRAVNIKA OD NAPIŠITE EMAIL. NA VSE EMAILE ,KI JIH POŠLJETE V NAJINI ODSOTNOSTI NE BOMO MOGLI ODGOVORITI.

NADOMEŠČANJE:
1.6 NEŽA STARIČ,DR.MED.SPEC 014723906
2.6 GORDANA JURKOVIČ.DR.MED.SPEC 0147 23736
3.6 STANKA KRALJ,DR.MED.SPEC 01 47 23 734
4.6 LEA ROJO MAČKOVŠEK DR.MED SPEC 01 47 23 813

HVALA LEPA IN LP

SESTRA HIKA IN DR.FRAS
zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene