Naročanje - Lenče Kastelic Mojca, dr.med.spec.

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

Spoštovani,

obveščamo vas, da je zdravstveni dom Rudnik do nadaljnega zaprt. Vljudno vas naprošamo da pokličete v našem delovnem času na telefon, 2004-537 in 2004-538

V zdravstveni dom je do nadaljnega možen vstop, samo s predhodnim naročilom.Naročite se lahko do 24 ure za naslednji dan ali kasnejše dneve.
Čas pregleda je deset minut.

Nezasedeni termini naj vas ne zavedejo, da bo čakalnica prazna.

MOJCA LENČE KASTELIC, DR.MED.SPEC,
JE ODSOTNA DO NADALJNEGA,
NADOMEŠČA JO BARBARA FISCHINGER SMREKAR, DR.MED.SPEC,
KI PA NE OPREDELJUJE NOVIH PACIENTOV.

OBVESTILO!

Če imate vročino ≥ 38°C IN znake akutne okužbe dihal (smrkanje, kašljanje) IN ste v 14-ih dneh pred začetkom bolezni bival na Kitajskem (vključno Hongkong in Macao), v Južni Koreji, Iranu ali v italijanskih provincah Lombradija, Veneto, Piedmont ali Emiglia Romagna ALI bili v tesnem stiku z osebo, ki ima potrjeno okužbo z novim koronavirusom, PROSIMO, DA OSTANETE DOMA in POKLIČETE PO TELEFONU izbranega ali nadomestnega zdravnika, da boste prejeli nadaljnja navodila.

V primeru, da ste po predhodnem telefonskem klicu naročeni na pregled in imate vročino, kašelj, težje dihanje ter ste bili 14 dni pred pojavom bolezenskih težav na zgoraj napisanih lokacijah, ob prihodu v Zdravstveni dom nadenite kirurško masko, ki se nahaja pri informatorju. Informatorja OPOZORITE, da potrebujete pregled v izolirnem prostoru, kamor vas bomo usmerili.

Prosimo za sodelovanje in upoštevanje navodil!

Pri okužbi z novim koronavirusom ZDRAVIMO LE SIMPTOME BOLEZNI.

Znižujete telesno temperaturo z antipiretiki.
Pijte dovolj tekočine.
Počivajte.
Po potrebi se po telefonu posvetujte na telefonski številki 080 14 04

Za pregled se je potrebno NAROČITI.

Zaželjeno je naročanje preko spleta : https://narocanja.zd-lj.si/96/.

ali po e-mail: narocanje.mojca.lence-kastelic@zd-lj.si
ala
ali po telefonu 01 420 24 03 v dopoldanskem turnusu od 7.30-12.30
v popoldanskem turnusu od 14.00-18.30

Prosim, da zaradi zelo velikega števila telefonskih klicev, uporabljate zgoraj naveden elektronski naslov.

Prednost pri pregledu imajo življenjsko ogroženi pacienti in naročeni. Termina naročenega pregleda, se zaradi narave dela, ne da vedno točno upoštevati, zato vas lepo prosimo za razumevanje.NAROČANJE ZDRAVSTVENIH FORMULARJEV:

1. Recepti za stalna zdravila
Recepte za stalna zdravila je potrebno naročiti vsaj teden dni pred iztekom (osebno, po telefonu, elektronski pošti). Pripravljeni bodo najkasneje v treh delovnih dneh v elektronski obliki. Pred iztekom t. i. letnih receptov je potreben pregled pri zdravniku,oz. v referenčni ambulanti, za kar se predhodno naročite. Za vse spremembe zdravljenja, ki jih je svetoval drug specialist, je potrebno izvide posredovati osebnemu zdravniku.

2. Medicinsko-tehnični pripomočki
Za predpis medicinsko-tehničnih pripomočkov potrebujemo zdravstveno kartico. Predpišemo jih lahko največ 10 dni pred iztekom trajnostne dobe.

3. Napotnice
Vljudno prosimo, da napotnice za kontrolne preglede naročite vsaj teden dni pred datumom kontrolnega pregleda in osebnemu zdravniku posredujete izvide pregleda pri specialistu, iz katerega bo to razvidno. Napotnice za prve preglede pri specialistu izda vaš osebni zdravnik po pregledu in lastni presoji.

4. Bolniški stalež
Če ste zboleli in potrebujete bolniški stalež, o tem obvestite vašega osebnega zdravnika oziroma se naročite, na pregled najkasneje v treh dneh (za več dni nazaj po pravilih ZZZS ni dovoljeno odpirati bolniškega staleža brez odobritve imenovanega zdravnika ZZZS).
Če pričakujete, da bo bolniški stalež daljši od 30 koledarskih dni, se do 23. dneva staleža naročite na pregled pri osebnem zdravniku z izvidi specialista, ki to podaljšanje pojasnjujejo. Pri vsakem nadaljnjem podaljšanju bolniškega staleža se z izvidi specialista pri osebnem zdravniku naročite 7 dni pred iztekom roka.
Če ste sprejeti v bolnišnico za več kot 30 koledarskih dni, je potrebno posredovati potrdilo o hospitalizaciji.


CEPLJENJE:

V naši ambulanti se lahko cepite proti gripi, pnevmokokni pljučnici in klopnemu meningoencefalitisu. Pred cepljenjem je potrebno naročiti cepivo, zato nas prej o tem obvestite.

zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene