Naročanje - Doberšek Lejla dr.med.spec.

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

Spoštovani!


obveščamo vas,da je zdravstveni dom Rudnik do nadaljnega zaprt.Vljudno vas naprošamo da pokličete v našem delovnem času na telefonu 2004-537 in 2004-538.Za napotnice ali recepte nam lahko pišete na naš email za naročanje.

ČE NAS PO VEČKRATNEM KLICANJU NE DOBITE, POKLIČITE 01 /2004 508

Spletna stran "e-Naročanja" je namenjena naročanju na načrtovan pregled. V polje opombe prosimo vpišite razlog obiska. V nujnem primeru se oglasite v ambulanti ali pri dežurnem zdravniku, v primeru dvoma pa se pred pregledom posvetujte z medicinsko sestro.

Naročite se lahko do 24 ure za naslednji dan ali kasnejše dneve. Čas pregleda je deset minut. Nezasedeni termini naj vas ne zavedejo, da bo čakalnica prazna. Naročeni imajo prednost.

Spoštovani!

Če imate vročino ≥ 38°C IN znake akutne okužbe dihal (smrkanje, kašljanje) IN ste v 14-ih dneh pred začetkom bolezni bivali v tujini ALI bili v tesnem stiku z osebo, ki ima potrjeno okužbo z novim koronavirusom, PROSIMO, DA OSTANETE DOMA in POKLIČETE PO TELEFONU izbranega ali nadomestnega zdravnika, da boste prejeli nadaljnja navodila.

V primeru, da ste po predhodnem telefonskem klicu naročeni na pregled in imate vročino, kašelj, težje dihanje ter ste bili 14 dni pred pojavom bolezenskih težav na zgoraj napisanih lokacijah, ob prihodu v Zdravstveni dom nadenite kirurško masko, ki se nahaja pri informatorju. Informatorja OPOZORITE, da potrebujete pregled v izolirnem prostoru, kamor vas bomo usmerili.

Prosimo za sodelovanje in upoštevanje navodil!

Pri okužbi z novim koronavirusom ZDRAVIMO LE SIMPTOME BOLEZNI.

Znižujete telesno temperaturo z antipiretiki.
Pijte dovolj tekočine.
Počivajte.
Po potrebi se po telefonu posvetujte z med. osebjem.

Telefonske številke za informacije glede okužbe s koronavirusom:
- 031-619-255
- brezplačni klicni center 080-1404
- 031 646 617: epidemiolog NIJZ med 9.00 in 17.00 uro

zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene