Naročanje - Mazej Poredoš Barbara, dr.med.spec.

Prijava uspešna, podrobnosti in možnost odjave najdete v vašem elektronskem predalu.

Obvestila

Spoštovani!
Vljudno prosimo, da se na načrtovan pregled naročite. Spletna stran "e-Naročanja" je namenjena naročanju na NAČRTOVAN pregled. V primeru življenjske ogroženosti se oglasite v ambulanti ali pri dežurnem zdravniku oziroma pokličite 112; v primeru dvoma pa se pred pregledom lahko posvetujete z medicinsko sestro.

SPREJEM:
- DOPOLDNE naprošamo DO 12. URE,
- POPOLDNE DO 18. URE.

Termina naročenega pregleda se zaradi narave dela ne da vedno točno upoštevati, zato vas lepo prosimo za razumevanje. Hvala!

NENAROČENI PACIENTI:
Prednost pri pregledu imajo življenjsko ogroženi pacienti in naročeni. Nenaročeni pacienti lahko počakajo na vrsto ali se z medicinsko sestro dogovorijo za termin pregleda.

ZDRAVNICA JE ODSOTNA:
- 3. in 4. 2. 2020. Nadomeščanje za nujne primere je urejeno po razporedu.

OB SREDAH
dela zdravnica v antikoagulacijski ambulanti od 13.30, naročanje je možno od 15. ure dalje.

NAROČANJE ZDRAVSTVENIH FORMULARJEV:
1. Recepti za stalna zdravila
Recepte za stalna zdravila je potrebno naročiti VSAJ TEDEN DNI pred iztekom (osebno, po telefonu, elektronski pošti). Pripravljeni bodo najkasneje v treh delovnih dneh v elektronski obliki. Pred iztekom t. i. letnih receptov je potreben pregled pri zdravniku, za kar se predhodno naročite. Za vse spremembe zdravljenja, ki jih je svetoval drug specialist, je potrebno izvide posredovati osebnemu zdravniku.

2. Medicinsko-tehnični pripomočki
Za predpis medicinsko-tehničnih pripomočkov potrebujemo zdravstveno kartico. Predpišemo jih lahko največ 10 dni pred iztekom trajnostne dobe.

3. Napotnice
Vljudno prosimo, da napotnice za kontrolne preglede naročite vsaj teden dni pred datumom kontrolnega pregleda in osebnemu zdravniku posredujete izvide pregleda pri specialistu, iz katerega bo to razvidno.
Napotnice za prve preglede pri specialistu izda vaš osebni zdravnik po pregledu in lastni presoji.

4. Bolniški stalež
Če ste zboleli in potrebujete bolniški stalež, o tem obvestite vašega osebnega zdravnika in se oglasite na pregled NAJKASNEJE V TREH DNEH (za več dni nazaj po pravilih ZZZS ni dovoljeno odpirati bolniškega staleža brez odobritve imenovanega zdravnika ZZZS).

5. Cepljenje proti gripi
V decembru in januarju je cepljenje možno po predhodnem naročilu - pri osebnem zdravniku.

6. Preveze
Za preveze ran se oglasite v prvih dveh urah ordinacijskega časa (dopoldne med 7. in 9. uro, popoldne med 14. in 16. uro). Naročanje v tem primeru ni potrebno.

zaseden Termin prost Termin kamor se lahko naročite ostalo vaš rezerviran Termin (rezervirane Termine lahko natisnete)
Prijava
za zaposlene